NHL-samlingen

Att samla på spel är i sig en konst. Jag samlar egentligen inte direkt aktivt, dyker det upp ett spel i svarta serien till NES eller ett Game & Watch som jag inte har till rimligt pris så kanske jag klipper till. En samling som växer sakta organiskt är NHL-samlingen. Jag har minst en version per år sedan starten, saknar åtskilliga varianter med omslag och olika plattformar. I samlingen ingår förutom EA SPORTS även första licensierade NHL-spelet som släpptes till Intellivision och en del andra NHL-titlar. Saknar dock Mutant League Hockey till Mega Drive. NHL-samlingen imponerade till och med på EA SPORTS som postade bilden på sitt Instagram-konto.

View this post on Instagram

Who else has a collection like this!?

A post shared by EA SPORTS NHL (@easportsnhl) on

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.